Segítség 2. rész / 2

2008. október 5., vasárnap

A 2. segítség második fele... Remélem jót töltöttem fel...

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Édes. :-) Furcsa nézni és közben belegondolni, hogy valaha az én lányaim is ilyen picik voltak (nem is volt az olyan régen) és nem tudtak még semmit a külvilágról. Most pedig ők uralják a távirányítót. :-)Olyan, mintha mindig is itt lettek volna velünk...

Névtelen írta...

Nemet illetőleg nem vagyok profi, de tippelni szívesen tippelek: szerintem kisfütyis lesz! :) Bár ugyanennyi eséllyel indul nálam, hogy kislány legyen! :)

(Kedves Ildi! a kilinkelésem "nyomán" jutottam el Hozzád, először is nagyon boldog gömbölyödéses időszakot kívánok Neked! Másodsorban pedig kilinkellek én is magamhoz, így könnyebben eljutok Hozzátok! :) )

Névtelen írta...

Most már egyre jobban izgulok, hogy kispasi vagy kiscsajszi lesz-e ;)

Névtelen írta...

Gemini: nálunk a minap volt vicces, amikor férjecském a terhesség hétről hétre c. könyv 5. 6. hetét nézegette. Közölte, hogy kizárt, a mi gyerekünk ilyen soha nem lehetett... :D Holott még csak 2-3 hónapja volt...:D
Cucka: Isten hozott nálunk, jó olvasgatást! ;)
Betti: hát mi is izgulunk már... nem kicsit... :D

Névtelen írta...

Fiú!!! Borsóka szerintem kukis :) Ha a szemem nem csal :) És olyan édes, mert én úgy láttam, hogy megfogta a kis lábikóját! Jó volt nézegetni a videókat.
Nőjetek nagyra, épp akkorára, amekkorára kell :)
Marcsi

Névtelen írta...

Marcsi: ezt jól látod, megfogja a lábikóját... :) Meg szopizza az ujját, aztán elkezd csuklani... :D Édes, hogy milyen pici, mégis mennyi mindent csinál már... :)

 
Babu-blog. Design by Pocket