Első lépés

2008. október 31., péntek

Az első lépést tegnap Cica Úr megtette a gyerekszoba kialakítása felé... Eddig a szoba ezt takarta: egy íróasztal - ami az enyém, csak még nincs kihozva a napaliba -, egy franciaágy méretű matrac, amin még akkor aludtunk, amikor nem volt ágy, meg a vendégek is ott szoktak aludni, sőőőt, néha mi is ledöglünk rá délután, és a fél szobát beterítette meg rengeteg doboz, aminek a pincében lenne a helye. Hát tegnap a macskába nem tudom, mi ütött, de sajnos a matracunkkal végzett.... Addig kaparta a plüss részt, amíg ki nem lyukadt... :( Szóval ezzel már a FÉL SZOBA üres is lett!!! :) Van fél gyerekszobánk!!!!!!!!!! :) Azt hiszem ezzel nagy lépéssel jutottunk előrébb. :) De megmondtam Janónak, hogy karácsonyra a szábáan a szőnyegen és a ruhaszárítón kívül mást nem szeretnék látni. ;)
Egyébként meg készül a 2. képecske is a gyerekszobába, majd arról is lesz kép, ez most épp egy kiskacsa lesz. Majd megkaptam Férjemtől az utasítást: jó lenne, ha valami fiúsat is hímeznél a gyereknek.... :DDDDDD Ez túl lányos, szóval ha fiú, akkor már csak kisautüt és hajókát lehet hímezni... :) Addig gyorsan belehúzok,hogy lehessen pár maci meg kacsa is :)))

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez aranyos. :)
Fél gyerekszoba, fél gyerekszoba. :)
Nálunk pl. most megint inkább amolyan kupiszoba lett a dobozokba pakolt ruhák miatt, meg a szatyrokban összegyűjtött plüssök miatt. :)

Névtelen írta...

Mire Babu megszületik kész lesz az a szoba, nem kell félni :)
Tetszik az új blog háttér, kis ikonok ;)

Névtelen írta...

Kész lesz, nem félek, csak ha Janón múlik, akkor nem készül el... :) Az új háttér: még nem az igazi, de alakul... :)

 
Babu-blog. Design by Pocket