Mi történt???

2008. október 25., szombat

Most azokhoz szólnék, akik olvassák Botiékat, és tudják, mi történt... Még 1 órája meg tudtam nézni a blogot, most meg már le van zárva... :( miért???????????? Annyira jó lenne tovább olvasni a híreket róla, nem értem, miért zárolta Lyndy. Ráadásul nem is jelezte előre...Ugye nincs gond?!?!?!? Aki tud valamit írja meg... :(

Köszi

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ildi! (Mazsoláéktól jöttem:) Látom neked is hasonló a problémád... én sem tudom megnézni a blogukat :( És kicsit aggódom..reggel még betudtam nézni, de azóta nem... Ugye nincs semmi baj???

Névtelen írta...

Kisbogyesz: én már tudom, bemásolom én is, amit Lyndy üzent:

Nincs baj, Boti jól van. Azért zárt be, mert túl sokan "zaklatták" Őket különböző "segítséggel" és ezt nem szeretné a továbbiakban. A wiwen tette közzé az alábbi üzenetet:

"Bezártam a blogot. Nem küldök meghívót csak annak akit régóta ismerek!!! Ne küldjétek a körlevelet, nem kell nekünk semmi. Köszönjük! Aki nálam linkelve volt, azok küldjék már el az email címüket. Meg akit személyesen ismerek! Köszi"

Névtelen írta...

Ildi, te linkelve voltál náluk? én tuti nem.... most várhatjuk máshol a híreket, másodkézből...

Névtelen írta...

Én linkelve voltam náluk, írok majd neki mailt, hátha kapok meghívót. Ha van valami úgy is szólok.

Névtelen írta...

Én asszem nem voltam nála kilinkelve, de már lassan 1 éve, hogy olvasom őket. Szóval én is írtam neki egy mailt, hátha küld meggívót... Ha nem, akkor meg Picuranyu várjuk az infokat...
Egyébként szerintem jobb megoldás lett volna, ha csak a kommentek írását nem engedélyezi, csak pár embernek... De ez persze Lyndy dolga, döntése.

Névtelen írta...

Kaptam meghívót, de nem szeretné, ha sok minden kiszivárogna. És ezt természetesen én is tiszteletben tartom. A lényeg, hogy Boti javulgat, ennyit elárulhatok. :)

Névtelen írta...

Játék nálam is, ha lesz majd hozzá időd, kedved:
http://picurom.blog.hu/2008/10/26/ki_lettem_pecezve_ujra_pattan_a_labda#comments

 
Babu-blog. Design by Pocket