Rendszeres olvasóim

2008. október 26., vasárnap

Aki rendszeres olvasómnak érzi magát, akár tudok róla, akár nem, az rögzítheti magát az oldallácen található "rendszeres olvasóim" menüpont alatt. Ezt így, időben elkezdve nem okoz majd problémát Babu születése után, ha jelszavasítom a blogot... (mert egyelőre ez a tervem...) :)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

jelszavas blog az nem blog, nem örülnék ha jelszavas lenne

Névtelen írta...

emm: még meglátjuk... :) Remélem máskor is látlak itt:)

Névtelen írta...

Nem értem, miért jelszavasítanak emberek blogokat? Ha nem akarják, hogy mások olvassák, akkor írjanak maguknak vagy tiltsák a kommentelést. Sajnálnám, ha te is bezárnál :(
Marcsi

Névtelen írta...

Ne zárd be légyszi!! Szeretem (zug)olvasni a blogodat. Örülnék, ha a Babukáról is olvahatnék, hiszen a kezdetektől végigkísérhetjük a kis életét!Persze a döntés a tiéd.

Névtelen írta...

Jé, sikerült kitennem magunkat, de jó. :))
Én megértem ha valaki titkosítja magát, a picuranyu-s blogom szintén meghívós a mai napig. Egyszerűen csak szeretem tudni kik olvashatnak.
Bár én nem tervezem, hogy a picurom blog meghívós lenne majd, de azért remélem, ha te mégis az lennél majd, azért nem hagysz ki a meghívottak közül. ;)

Névtelen írta...

Megpróbálkozom vele.
Érteném, ha titkosítanál Te is, én mindig csak tervezem, de semmi se lesz belőle, bár titkosítva az ember több/más dolgokat is leírna.

 
Babu-blog. Design by Pocket