Kacsa

2008. november 2., vasárnap

Elkészült a gyerekszoba 2. képe is: a kacsa. Hát olyan lett, amilyen, végülis a maci mellett aranyos! :)














Ja és az eredeti:


10 megjegyzés:

Névtelen írta...

nekem nagyon tetszik, már ha számít:D

Névtelen írta...

Számít. :)
Janónak is nagyon tetszik, bár az általa adott jellemzés: vérzik az ujja, és valami rózsaszín kajamaradék van a csőre mellett... :D:D:D:D De ettől még neki nagyon tetszik. :)

Névtelen írta...

Ennek is kérem a sablonját! Szerintem van olyan aranyos, minta maci, ha nem aranyosabb (Mazsiapunak ez tetszik jobban) :))
off: Nem tudom egyeztettél-e Cuckával a hétről!? Ha igen, mit? Ha nem, akkor jó a csütörtök, vagy a péntek (az mindegy hánykor), mert akkor el tudna vinni minket Mazsiapu. :)

Névtelen írta...

húú, nagyon ügyi vagy! pont a héten tervztem, hogy ismét nekilátok én is. mármint gobelinnek. a keresztszemes nekem nem ment, nagyon apró.. idegölő :) ez keresztszemes igaz? küldenél azért nekem is?

Névtelen írta...

Mazsola: még nem pontosítottunk, de írok Gabinak mailt. :) A mintát meg elküldöm! ;)

Tollpihü: kérek mail címet, és megy. :) Igen, ez keresztszemes, de símán lehet ezt is gobelinnel csinálni, ha dupla szállal hímzed. Szerintem a hátteret úgy fogom csinálni... muszáj csalni kicsit... ;)

Névtelen írta...

Nagyon tetszik!!
És nagyon jó a blog új arculata is.
Hogy tegyem be magam a rendszeres olvasók közé?

Névtelen írta...

Nagyon ügyi vagy! Nekem nincs türelmem sajna az ilyen dolgokhoz. :( Pont emiatt minden elismerésem azoknak, akik alkotnak. :)

Névtelen írta...

Bea: elvileg ott a rendszeres olvasók részben van egy olyan, hogy a blog rendszeres olvasása vagy ilyesmi. És ha arra rákattintasz, ott máe könnyen megy. Sajnos ez a rendszeres olvasás rész nem mindig jön be elsőre, akkor frissítsd a blogot...

Névtelen írta...

Ja, és szerintem nagyon jól néznek ki. És nagyon hamar elkészítetted!Ügyi vagy!

Névtelen írta...

Szió!

El tudod küldeni nekem is a két sablont? Karácsonyra most ilyeneket fogok mindenkinek ajándékozni, és szüleimnek pont hasonlót szerettem volna. :)
Előre is köszii!
És nem fer, hogy nem mondod meg, hogy jól gondolom-e hogy lányod van. :)

 
Babu-blog. Design by Pocket