Macska vagy nem macska?

2008. július 23., szerda

Ez itt a kérdés... Tegnap szegény cicukánkat megfosztották férfiasságától... :( Szegényt nagyon sajnáltam, de ez van. Túléltük.
Ma reggel felhívott anyukám a következő kérdéssel: mi lenne, ha macskát cserélnénk??? Hát kicsit felháborodtam elsőre... :) Arra gondolt, hogy az ő cicájukat (vagyis az enyám is persze) odaadják nekünk, hogy legyen a kertünkben, és a mi Garfieldunkat meg majd befogadják ők... Ennek annyi a lényege, hogy az ő Mircogójuk kicsit dilis, minden kábelt szétrág... Amíg egyszercsak fel nem gyullad így a lakás... Szóval ő inkább kertbe való... De az meg nincs szüleimnél.
Garfieldot meg azért akarnák befogadni, mert úgyis olyan nyugis cica, úgyis be akar menni a lakásba. A mi lakásunkba engedése ellen az egyetlen kifogásom az, hogy nagyon szeretnénk már babát, és nem tudom, mennyire lenne jó a lakásban a baba mellé egy macska... :( Pedig annyira szeretjük ezt a kis nyavajást, és hiába csak anyukámékhoz kerülne, akkor is hiányozna nagyon... :(
Ja és Janó meg hallani sem akar Mircogó barátomról, hogy hozzánk kerüljön, mondván na őt aztán tuti beengedném a lakásba... Ezért ha valaki tud neki helyet biztosítani, nagyon örülnénk, ha befogadná. Egy gyönyörű 1 éves (júli 14-én volt a szülinapja) ivartalanított kandúr, Mircogó névre hallgat, nagyon barátságos és imádom. Idegennek nem szívesen adnánk, mert szeretném látogatni!!! :) Este képet is teszek fel róla.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hú nehéz kérdések... a macska csere nem rossz, és én ezt támogatnám, mert akkor csak a családban maradna a cica! :)
Ha Mircogó dilis, akkor nem engednéd be, mert a kábelek azért csak fontosak, nem!? Egyébként nálunk itt van Teo, szóval gyerek mellett (jó még annyira nem mellette, de van) lehet macsekot tartani... a toxoplazmától félsz? Több olyan családot is ismerek, ahol a macsek bent van (van, ahol kettő is), de semmi gond vele/velük, nem bántja a gyereket. Én nagyon cicás vagyok, így itt nem volt kérdés, hogy jöhet a macs, pedig nincs kert :))

Névtelen írta...

toxoplazmától nem különösebben félek. Inkább attól, hogy ha már kúdzik-mászik a baba, akkor összeszedi az összes macskaszőrt... Másért nem zavar, imádom őket...

Névtelen írta...

Én úgy gondolom lehet takarítani a lakást, így a szőrt is, persze nálunk is mindig van, de most komolyan mondom, a kutya szőrével több gondom van, vagy a porral, ami bejön az utcáról :S... a pici mászás közben "nyalja a padlót" is majd, amin lesz kosz, hiszen steril úgysem lehet, és ne is legyen a lakás, így a szőr meg sem kottyan neki :))

 
Babu-blog. Design by Pocket