Egy s más

2008. július 10., csütörtök

Hú hol is kezdjem... Talán a legrövidebb hírrel: hétfőn bekötik a netet!!!! :) Igaz, sokat bosszankodtam rajta, ugyanis kiderült,hogy amire lassan 2 hónapja várunk,hogy be legyen a házba kötve internet, a hétvégén tudtuk meg,hogy 2 ÉVE (!!!!) be van már kötve, csak a szolgáltató nem akart kijönni hozzánk... Normálisak ezek??? Na mindegy, hétfőn bekötik, és ez a lényeg. :)
A másik: VAN CICÁNK!!! Igaz, nem pici, hanem már most hatalmas, pedig még fiatal, de imádnivaló, és gyönyörű. :) Hétfőn majd kép is lesz róla. :) Addig annyit róla, hogy egy vörös tünemény. :) Igazából nem akartunk cicát, dehogy ha egyszer örökbefogadott minket gazdiknak, akkor az ellen nem tehetünk semmit... :) Azóta reggel úgy járok dolgozni,hogy ha kimegyek a kapun, szólok neki, kirohan a kertből, és elkisér a sarokig, ott kap még egy kis szeretgetést, aztán ő megy haza lakástőrízni, én meg megyek dolgozni. :) Ma meg is kérdezték az utcán,hogy ezt hogy tanítottam meg neki,hogy mint egy kutya jöjjön utánam... :D Szóval ilyen cuki és okos macskánk van. :)
A harmadik: úgy néz ki, hogy a görögországi medúzacsípés elfertőződött... :( Be van gyulladva a lábam eléggé... Holnapig kell várni még, hátha javul. Ha nem, akkor Szent László Kóráz Trópusi betegségek ambulanciája holnap reggel... :( De én tudom, hogy holnapra majd jobb lesz, és nem kell menni!!!! (vagyis remélem......)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörű helyen voltatok, kicsit irigykedek is... Na de annak viszont nagyon örülök, hogy nektek ilyen jó volt! :)
Remélem a csípésed jobban lesz, elég szörnyen néztek ki a fényképeken...

Mi is elöltöztünk, Újpalotára, egy kertesházba. Majd valamelyik hétvégén elcsalom Ildiéket, de akkor ti is számíthattok a csalizásra. :)
Csináltam egy blogot, oda mejd teszek fel képeket a mi kis babaházunkról.
nyugisziget.blogspot.com
nézd meg és jelentkezz a játékra. hátha kapsz valami kis aranyos andaságot ;)

 
Babu-blog. Design by Pocket