Kreatív blogger

2008. július 29., kedd


Mazsoláéktól kaptam eme kitüntetnést. Hát meglepett, nagyon jól esett, és örülök, hogy bekerültem a listájába. Elgondolkoztam, vajon mikor könnyebb egy embernek, ha az elején kerül be, és bárkit kitüntethet, vagy ha már több embernek van kitűntetése, és már picit könnyebb a választás. Hát nem volt sok időm gondolkozni ezen, mivel már be is kerültem ebbe a körbe, így most rajtam a sor.
És mint díjazott, a feladatom a következő:

A szabályok szerint:

- a díj logóját meg kell jelenítenem az oldalon a menüsorban

- az adományozót ki kell linkelnem

- további 5 blog barátot kell kreatívnak neveznem és kilinkelni

- a kiválasztottaknak üzenetet kell hagynom



És a választottaim:


-erre a helyre nyert ügyem van: a legjobb barátnőmnek kész szerencse, hogy nem csak 1 blogja van, így igaz, 1 helyen már díjazták, de én a másik blogját díjazom majd: ez a személy nem más, mint Szilda: gimi óta a legjobb barátnőm, azóta sokat változott, alakult. Otthon minden nap finom ebéddel/vacsorával várja haza férjét. Mindent saját maguk készítenek: házimalomban őrlik a gabonákat, pelyhesítenek, kenyeret sütnek. És van egy tündéri kisfiuk is, akinek a pótkeresztmamája lehetek... :)

-Anda: igaz, blogot még csak most kezdett el írni, de ezzel is ösztönözni szeretném a folytatásra. :) Egyébként meg nagyon jókat lehet néluk teázni, a SÁJÁT teázójukban, amiért nagyon büszkék lehetnek magukra! Nagyon imádom a teázót!!!

-Vörösbegy: remélem még nem kapta meg mástól ezt a kitűntetést... Ha igen, akkor duplán lesz neki. :) De azt hiszem ő az, aki igazán megérdemli...Van 3 gyönyörű gyerkőce, egy új, csodás élete. Gyönyörű házba költöztek, amit még gyönyörűbben rendezett be!!! És nagyon jól neveli a gyerekeket!!!!

-Eriberi: aki vállalt egy teljesen új életet messze a családjától, messze mindenkitől a férjével és egy babával a pocakjában. És azóta megszületett Lillus, volt náluk kinn a család.

-Milánék: igaz nem rég olvasom őket, de valami megfogott bennük... Van egy nagyon édes kisfiuk. Elég bevállalósak, már most a Görögországi nyaralásra készülnek a csöppséggel. Ez nagyon tetszik!! És emellett nagyon jól kinéző étkeket készít, amitől az ember nyála összefut a szájában!!! :)


huhhh... nem volt könnyű, de sikerült!!! :)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jujj... :D Köszönöm szépen!!!!

Névtelen írta...

Nagyon köszönöm dárga barátném, nem is hinné az ember, mennyire jól esik neki pár elismerő szó a barátoktól. Könnybelábadt a szemem...remek ez a játék, és remélem én is ilyen perceket tudok majd okozi másoknak
(andának linkeld be a teház honlapját is)

Névtelen írta...

ildim, térj be hozzánk, drága vendég meglepivel készültünk: Olivér

Névtelen írta...

nagyon köszönöm. :))

Névtelen írta...

Örülök, hogy sikerült meglepnem Téged :))

Névtelen írta...

Húha!Igazán köszönöm a kitűntetést. Nem nagyon tudom , hogy ez mivel jár, de a jóleső érzés az tuti.. :)Etán igyekszem rendszeresebben írogatni, csak most a szünidőnk alatt nem vagyok netközelben, csak anyukáméknál (most is öcsém laptopját kellett elkunyerálnom. :)
Szóval nagyon köszönöm!
A meghívóid és a borítékok is gyönyörűek, minden elismerésem a tied/tietek. Csak így tovább!

 
Babu-blog. Design by Pocket