Mesélnivalók

2008. május 20., kedd

Az utóbbi napokban elég sokminden történt, épp csak időm nem volt leírni. :)

Lakásocskánk alakul:
-ma megrendeltük a sarokgarnitúrát!!!!! :) Aztán,hogy hogy fog kinézni, azt majd megtudjuk jövő szerdán... :)
-vettünk mikrot. Ez nem nagy szám, az a nagy szám, hogy ahova eredetileg tenni akartuk, ott mégsem jó. Áttetük a másik sarokba, majd megállapítottuk, hogy ott sem jó. így abban a sarokban landolt, amit még az elején leszögeztünk,hogy na ott tuti nem lesz... :) Kész szerencse, hogy ennyi sarok van a konyhában.... :P
Meg kell jegyeznem, hogy sose gondoltam, hogy ennyire hamar a megszokás rabjává válik az ember... Még csak két és fél hete, hogy itt lakunk, mégis már most nagyon nehéz dolgoknak új helyet találni... :) Valahogy ahova először tettem a dolgokat, azóta is mindennek ott a helye... :) Szóval mostantól 100-szor meggondolom, mit hova teszek. :)
-Virágaink is egyre többen vannak. Kaptam 2 naprózsát. Hogy miért rózsa? Nem tudom,nekem inkább gerbera. :) Hogy miért nap? Azért,mert ha süti a nap, akkor kinyílik, ha nem süti a nap, összecsukódik. De mutatok erről képet is:



1-1 szóban, amivel még haladtunk:

- elhoztuk az akváriumomat, így már az is van
-elhoztuk a szekrényemet, így van hova pakolnom
-úgy néz ki, megvan a végleges lagzi helyszín


Hát röviden ennyi azt hiszem az elmúlt napok történése.


És még végezetül egy pozitív élmény:
A napokban szokáshoz híven délután felszálltam a tömött 173-as buszra. Az első ajtónál felszállt egy kismama is, dehát már csak a legalsó lépcsőre fért fel... Senki észre sem vette, amíg egyszercsak a buszvezető be nem mondta, hogy kérném az első ajtónál utazó kismamának adjanak át egy helyet. Hihetetlen, milyen figyelmes emberek vannak még a világon... És persze abban a pillanatban kapott ülőhelyet a kismama. Azt hiszem, vannak még rendes, figyelmes emberek a világon!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szépek a napgerberák:D, jók a fotók is nagyon, a kismamás sztorit meg köszi hogy megosztottad:), kérünk képet a mikróról, és helyéről, amint meglesz, a sarokgarnitúráról is, meg mindenről, ami fontos, és ami nem, de izgi, szép, vagy pont nem izgi és nem szép:oP
Szombaton a piac után ki tudnánk hozzátok látogatni, ha nektek is jó, vasárnap jöttök a főzőkörre?

Névtelen írta...

lesz szép lassan mindenről kép, csak eddig méh este 10 előtt nem nagyon értünk még haza, akkor meg már nincs annyi energiám. :) De lesz minden kis apróságról képünk. :)
Szombaton gyertek, várunk szeretettel! Csak szóljatok előre, mikorra jöttök kb. :) Andáékat is hozhatjátok.
Főzőkör mikor kezdődik? Mert mi Hunor szülinapjárais meg vagyunk hívva, és akkor megpróbálom úgy alakítani a dolgot, ha tudom.
Puszi

 
Babu-blog. Design by Pocket