A kérdés...

2009. február 1., vasárnap

Még pár hete megemlítettem Janónak, hogy azért majd szülés előtt még próbálja azért meg, hogy kell a hordozót bekötni a kocsiba, hogy ne majd Babuval a hordozóban kelljen próbálgatni.
Tegnap kiment, hogy kipróbálja, majd visszajött, hogy hát biztos ő a hülye, de nem tudja bekötni... Nem különösebben törődtem a dologgal. Aztán ma mondta, hogy menjünk már ki, próbáljuk ki együtt... Kimentünk, betettem, majd a megállapítás: jó, jó, csak 1 baj van... nem éri körbe a biztonságiöv... Mindig is tudtam, hogy rövid a biztonsági öv, de hogy ennyire.... :O
Aztán jöttek az alternatívák:
-nem lehet esetleg biztonsági övet cserélni a kocsiban?
-kell egy új kocsi, amibe be lehet kötni... (lehet, nem a legolcsóbb megoldás...:D )
-nem a hordozót, hanem a mózeskosarat használjuk (szabálytalan, hisz nem lehet bekötni a kocsiba...)
-mondjuk apukám hazahoz minket a kórházból, aztán nem mozdulunk többet ki kocsival, amíg nem lesz pénzünk másikra... :D

Vagy esetleg valakinek van valami jobb ötlete??? :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Másik Ildi Janója :))) azt üzeni, hogy a sorrend a rossz. Először húzzátok ki az övet, akasszátok ki valahová, hogy ne tudjon visszaugrani. Majd tegyétek be a hordozót és alulról próbáljátok bekötni, vagyis ne a felső, nagy részén próbáljátok áthúzni az övet. Mi a céges Citroennel jártunk így, de meg lehet oldani elvileg. Nemtom, érthető-e, azért csak próbálkozzatok...
Sok sikert! És már nagyon közel van a szülés, úgyhogy hajráááá! :)

Névtelen írta...

hát ez jó kérdés,de még van időtök addig kitalálni h is kellene:)

Névtelen írta...

Nem tudom, hogy hol próbáltátok, de nekünk csak oldalt lehetett bekötni, középen nekünk sem ért be az öv. Bár nem annyira biztonságos, de ez van.

Névtelen írta...

jaja azt tudom írni amit Nuttos írt, hgoy előbb fullra kihúzni az övet, és aztán beakasztgatni a kellő helyekre. bár anyu kocsijába így sem lehetett bekötni hátra, csak előre. ott valahogy hosszabb az öv.

 
Babu-blog. Design by Pocket