Befutó

2008. április 24., csütörtök

Meg van a befutó a sarokgarnitúrára. :) Már csak meg kell rendelnünk. :)

Még a falak színe nem teljesen tisztázott, csak drága párom elég nehezen hangolódik a témára (mondhatni egyáltalán nem megy neki), így nehéz vele megbeszélni, hogy melyik szoba milyen színű legyen. :) De én már képzeletben persze tudom, csak ehhez kellene az ő beleegyezése is... :)
Egyébként nekem egyre határozottabb elképzeléseim vannak a nappali kialakítása kapcsán. :) A sarokgarnitúra előtt egy kisebb, fehér puha rongyszőnyeg lesz, egy kis üveg dohányzóasztallal. Mellette egy komód az akváriummal, és egy nagy szőnyeg. Ja és a 2 boltív között pedig a TV. Szegény Janó... Minél tovább húzza az időt, annál kevesebb beleszólása lesz, úgy érzem... :)
Esküvő: voltunk ma a Rozmaring étteremben vacsizni, ez is egy variáció volt. Hát ott se fogjuk tartani az esküvőt, nem volt túl barátságos a kiszolgálás (maga az étterem nagyon szép).
Viszont a Hotel Ventura SZABAD szeptember 6-án, úgyhogy szombaton megyünk is megnézni, hátha az lesz az igazi. ;) Jó lenne végre tudni, hol lesz a lagzi. Aztán persze lassan el kéne kezdenem ruhát is nézegetni, mert így nem fog elkészülni a ruhám sem. :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A ruhanézés a legjobb móka:D
A fiúgy úgyis csak beleegyeznek a berendezésbe, mi vagyunk a főnökök, és mi vagyunk többet otthon:D

 
Babu-blog. Design by Pocket