1. nap

2008. április 30., szerda

Túl vagyunk az első napon. Mozgalmas volt, de jól telt nagyon. A nagy lelki üresség jelentem megszűnt. :)


Reggel átmentünk 8-ra, jött a festő megnézni, hogy mit kéne, hogy kéne. Megbeszéltük, milyen festékből mennyi kell. Aztán jöttek szüleim, hoztak csomó cuccot otthonról. Elhoztuk aq mosógépet, hűtőt. Aztán befutott Ildi Olivérrel. Olivér felavatta a fürdőszobánkat, ugyanis muszáj volt megfürdetni (a mosdóban :) ).


Vettünk festékeket... aztán,hogy milyen lesz, az majd kiderül, de megbeszéltük,akármilyen is lesz, nekünk tetszeni fog!!! :)) Sőt, végre sikerül a szobák berendezéséről is megegyeznünk. :) Még jó,hogy nem rendeltük meg végül vasárnap a sarokgarnitúrát, mert így lehet, pont a tükörképe kell... :) Már csak kérdés, találunk-e olyan bútort, ami az elképzeléseknek is megfelel... :D


És végezetül 2 kép a mai napunkról:






Sokkkkkk

2008. április 29., kedd

Soha nem gondoltam, hogy így fogok majd reagálni...

A holnapi lakás átadás előre lett hozva mára. Nagyon vártam már, és amikor átvettük a kulcsokat, és kimondhattuk, hogy a mién, és elkezdhettük ténylegesen végigbeszélni, hogy mit szeretnénk, akkor valami iszonyatos üresség lett bennem... Mintha nem is a miénk lenne... Egyszerűen nem tudjuk felfogni, hogy a miénk... Nem érezzük annak!:( És most a nagy-nagy öröm helyett nagy-nagy üresség van bennünk, meg csomó tétség a lakást illetően.

Remélem ez csak holmi kezdeti sokk, aztán holnap már tudunk örülni is neki. Addigis mutatok néhány képet róla:

Közeleg a nap

2008. április 28., hétfő

Költözésünk napja igen csak közeleg. Ezzel egyenesen arányosan a veszekedések, viták is egyre nőnek... Mi is legyen, hogy is legyen...

A sarokgaritúrát PERSZE nem rendeltük meg, mert Janónak nem volt kedve, festék még nincs, és semmi más sincs még a lakásba. Érdekes lesz így a költözés. Sajnos

Mozgalmas hétvége

2008. április 26., szombat

A hétvégénk elég zsúfoltra sikerült, ha másért nem, hát a munkanap kedvéért. :) Tegnap fél 9-től 6-ig dolgoztam, hoy kész legyen a beszámolónk keddre. :) Sikerülni fog!!! ;)
Utána viszont csupa jó dolog volt:
megnéztünk egy szállodát, a Hotel Venturát. Mindkettőnknek tetszik, bár az ital árakból valahogy picit le kéne még faragni, és akkor tökéletes lenne. :) Van pici kertje is, de nem túl nagy, így legalább nincs az, hogy mindenki kinn sétafikál. Viszont nagy a tánctér!!! :) Szóval most osztunk-szorzunk, megfelel-e a költségvetésünknek. :) Ha bárki tud esetleg bármilyen dekoratőrt, virágkötőt, stb-t ajánlani, szóljatok lécci!
Este pedig jegyesoktatáson voltunk, számomra először kicsit érthetetlen, miért ilyen témával: természetes családtervezés! Szerintem ilyenkor már az emberek épp az,hogy szeretnének babát, dehát mindegy. :)

Megvan a lakásunk első "bútora" is, egy 2 személyes felfújható matrac!!! ;)


És tadadaaaaaaaaaaaaaaam:

MOST MEGYÜNK MEGRENDELNI A SAROKGARNITÚRÁNKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Merre forog?

2008. április 25., péntek

Csak egy gyors kérdés:

Kattints a linkre, majd kérlek mondd meg, milyen irányba forog a nőcike. :)

http://hoaxkabel.blog.hu/media/image/tanci.gif

A kérdésről csinálok közvéleménykutatást is, ki mit lát. :) Ja és mindenki azt jelölje be, amit ELSŐRE lát. ;)

Befutó

2008. április 24., csütörtök

Meg van a befutó a sarokgarnitúrára. :) Már csak meg kell rendelnünk. :)

Még a falak színe nem teljesen tisztázott, csak drága párom elég nehezen hangolódik a témára (mondhatni egyáltalán nem megy neki), így nehéz vele megbeszélni, hogy melyik szoba milyen színű legyen. :) De én már képzeletben persze tudom, csak ehhez kellene az ő beleegyezése is... :)
Egyébként nekem egyre határozottabb elképzeléseim vannak a nappali kialakítása kapcsán. :) A sarokgarnitúra előtt egy kisebb, fehér puha rongyszőnyeg lesz, egy kis üveg dohányzóasztallal. Mellette egy komód az akváriummal, és egy nagy szőnyeg. Ja és a 2 boltív között pedig a TV. Szegény Janó... Minél tovább húzza az időt, annál kevesebb beleszólása lesz, úgy érzem... :)
Esküvő: voltunk ma a Rozmaring étteremben vacsizni, ez is egy variáció volt. Hát ott se fogjuk tartani az esküvőt, nem volt túl barátságos a kiszolgálás (maga az étterem nagyon szép).
Viszont a Hotel Ventura SZABAD szeptember 6-án, úgyhogy szombaton megyünk is megnézni, hátha az lesz az igazi. ;) Jó lenne végre tudni, hol lesz a lagzi. Aztán persze lassan el kéne kezdenem ruhát is nézegetni, mert így nem fog elkészülni a ruhám sem. :)

Nem túl jó nap

2008. április 23., szerda

Ez a mai nap nem az enyém. Egész nap azon agyaltam, hogy hol is lehetne az esküvőt tartani, egyszerűen nem találok semmit. Bármelyik vendéglőt, hotelt felhívom, minden foglalt már. Nem értem, mi ez a nagy esküvő láz mostanában!!! :) Azért küldtem ma is pár helyre ajánlat kérést, nagyon remélem, hogy legalább 1 helyről azt a választ kapom,hogy van hely (és még olcsó is... :D ) .

És én ezen agyalok egész nap ahelyett, hogy dolgoznék... Ugyanis szombaton könyvvizsgálat... És én még sehol nem tartok az évzárással... :) Na majd holnapra megpróbálom összeszedni magam. :)


És már csak 8-at kell aludni, és költözüüüünk! :)

Fejlemények

2008. április 22., kedd

Fejlemények vannak minden téren:


-Esküvő: kiderült, hogy a Stefánia Palotában lefoglalták a szeptember 6-át... :( Így kezdhetünk újabb helyszínt keresni. Szóval ha bárkinek bármi ötlete van esetleg, jelezze, mert kezdek kifogyni az ötletből...

-Lakás: az elképzelések alakunak!!! Már tudjuk, milyen színűek legyenek a falak!! A nappali narancssárga lesz, kis szoba bordós, háló (talán) kék. Voltunk Kikában nézelődni, van 2 akciós sarokgarnitúra. Persze nekem a kettőből kéne egy... Egyiknek a fazonja, másiknak az anyaga. :) De ez már csak így van nálunk. :) Nézelődünk, aztán majd meglátunk egyet, megszeretjük, és megvesszük. :) Legalábbis remélem. :) Képet próbáltam feltenni a 2 kika bútorról, de sajnos nem engedi a rendszer... :( Majd próbálkozom még, nem adom fel. :)

Ezen kívül meg mehetnékem van... mindegy, hova, csak ki a levegőre!!! :)

Hosszú nap

2008. április 19., szombat



Ez a mai nap meglehetősen hosszúra sikeredett. Reggel 9-re voltunk bejelentkezve a Stefánia Palotába, hogy megnézzük az ottani lehetőségeket. Aztán nagy lendülettel indultunk tovább, megnéztünk még 1-2 helyet: Griff Hotel, Hotel Wien, és a Normafánál a Hotel Normafát. Persze ezek ilyen sorrendben nem felelnek meg... (vagy túl kicsi, vagy le van már foglalva szeptember 6-ra...) Szóval egyelőre Stefánia! Persze ma még küldtem mailt 4-5 helyre, hátha kapunk még valahonnan valami jó ajánlatot.
Nézelődés közben útba ejtettük az utazási irodát, hogy lefoglaljuk a nyaralást Görögországba. Alig várjuk! :)
Aztán délután még Kikában nézelődtünk, utána meg elmentünk ebédelni egy vendéglőbe négyesben (akkor még azt hittük, az is szóba jöhet lagzinak, de mégsem! :) ), este pedig jegyesoktatás volt. Hát így lett ma kicsit zsúfolt a napunk.



Stefánia Palota 2 féle díszben (nekem tetszik...)


Tervezgetek, nézelődök...

2008. április 17., csütörtök

Hát esküvőileg a napokban nem vagyok túl aktív, találtam pár új lehetőséget... Majd hétvégén megnézünk 1-2 helyszínt, ami szóbajöhet lagzi helyszínnek.



Lakás: már képzeletben százszor berendeztem, és átrendeztem, és újraterveztem, hogy mi is lesz és pontosan hol is lesz... :) Egyelőre felteszek néhány képet, hogy jelenleg hogy is néz ki a lakás. :) Aztán majd felteszem,hogy én hogy is rendezném be. Aztán majd 12 nap múlva az üres lakásról is, és annak átalakulásáról. :)

visszaszámlálás...

2008. április 15., kedd

Igen, leginkább ez jellemzi napjainkat.

15 nap... Még 15 nap, és végre költözünk. Alig várom. :) Majd teszek fel sok-sok képet, hogyan alakul a mi kis lakásunk. :)

168 nap... ez még kicsit több, de ez sincs túl messze. Szeptember 6-án ugyanis összeházasodunk!!! :)

Szóval mindkét napot nagyon várjuk már. :) Mostantól igyekszem minden jelentősebb mozzanatát leírni mindkét eseménynek.
 
Babu-blog. Design by Pocket